TWILIGHT MAG WEBZINE: TWILIGHT NEWS / LIVE REVIEWS / PHOTO GALLERY / BOOKING AGENCY / TOUR SERVICE / PUBLIC RELATIONS / CONTACT

 
 

 
     
     
 

PHANTASMAGORIA
+ EKSODUS
+ PURECURE
+ GHOSTI
27.06. 2020. / subota od 20:00
Route 66, Zagreb
ulaz besplatan

VELIKA ROĐENDANSKA FEŠTA UZ KONCERT GRUPA PHANTASMAGORIA 1991, EKSODUS, PURECURE, +GHOSTI i DJ TOMI PHANTASMU U SUBOTU 27. 06. 2020. U ZAGREBAČKOM ROUTE 66U subotu 27.06.2020. sa početkom u 20 sati će se u zagrebačkom popularnom klubu Route 66 o držati velika rođendanska fešta uz koncert grupa +Ghosti, PureCure, Eksodus i Phantasmagoria 1991, a glazbu će vrtit poznati zagrebački alter dj Tomi Phantasma. Rođendane će proslaviti članovi tih grupa koji zbog restrikcija na pandemiju Covid-19 nisu mogli prije, pa će tako sada svi zajedno prosalviti svoje rođendane na jednoj velikoj fešti, a slavljenici su Joja, Miro, Tomi, Alan, Faca i Igor.

Prvi će na pozornicu točno u 21:00 izaći +Ghosti, frakacija grupe Phantasmagoria koji sviraju obrade klasika alter scene kao što su Joy Division, Bauhaus, The Sisters Of Mercy,..., nakon njih će se na pozornicu popeti PureCure koji koji izvode pjesme grupe The Cure i ostalih darkwave klasika u svojim originalnim verzijama sa dvije bas gitare i ženskim vokalom, slijedi old school punk rock band Eksodus koji su svoj rad započeli davne 1985. godine i iz kojeg je benda nastala Phantasmagoria i za kraj će se samo za ovu priliku okupiti postava zagrebačke poznate dark rock grupe Phantasmagoria iz 1991. godine, a koja je snimila njihove najuspješnije pjesme „Better World“ i „Isolated“. Prije, između i nakon svirki će glazbu vrtiti Tomi Phantasma čiji opus puštanja seže od 80's-a, preko novog vala, punk rocka do darkeraja.

Fešta za pučanstvo započinje u 20:00 sati, prvi bend će početi točnu u 21:00 a ulaz je besplatan! 

FUL KUL BUVLJAK
+ dj Tomi Phantasma
04. 07.2020. subota 10:00 - 17:00
Boogaloo Club, Zagreb
ulaz besplatan

NOVI FUL KUL BUVLJAK, JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZANIMLJIVIJIH BUVLJAKA U GRADU UZ DJ TOMI PHANTASMU U SKLOPU PROGRAMA „LJETO U BOOGALOOU 2020“ U SUBOTU 04.07.2020. NA PLATOU ZAGREBAČKOG BOOGALOO CLUBANakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se je u subotu 06.06.2020. Ful Kul Buvljak, jedan od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, vratio na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo i okupio mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja. Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 04.07.2020. u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020“ (u sklopu kojeg će se programa na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi). Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 04.07.2020. na Ful Kul Buvljaku.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba se u maloj dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedeljka 29.06.2020. ili popunjenja mjesta.

Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama.

Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom, a potrebni su slijedeći podaci:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis artikala koje želite prodavati/izlagati (poželjno par fotografija)
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova/štendera donosite, tj. koliko mjesta vam treba

Veličina jednog mjesta je 150 cm Veličina naših stolova je 120 x 80 cm
U ponudi imamo i ogranićčen broj večih stolova dimenzija 200 x 100 cm koji su namijenjeni prodavačima težih predmeta tj. gramofonskih ploča i slično.

Cijena kotizacije iznosi:
1 stol 120 x 80 cm (+ mjesto) = 40 kn
1 stol 200 x 100 cm (+ mjesto) = 70 kn (limitiran broj prvenstveno namijeni stolovi za teže predmete tj gramofonske ploče u maloj dvorani Boogaloo Cluba)
1 mjesto bez stola 150 cm = 20 kn

Kotizacija se plaća prilikom dolaska na buvljak.

Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.
Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.

Radujemo se vašem dolasku!

Vaš Ful Kul Buvljak tim

FB event:
FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX


 

80'S PARTY by Tomi Phantasma
+ plesni show by Niprye, Walde, Maya Hellfire i gosti
11.07. 2020. / subota od 20:00
Boogaloo Club, Zagreb
0/20 kn

NOVI 80'S PARTY U SUBOTU 11.07.2020. UZ PLESNI SHOW PLESNIH SKUPINA NIPRIYE, WALDE I MAYE HELLFIRE NA TERASI KLUBA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU U SKLOPU PROGRAMA „LJETO U BOOGALOOU“ LJETNE TERASE80's Party se vratio nakon tromjesečne pauze zbog pandemije Covid-19, te ponovo okupio ljubitelje zvuka osamdesetih na odličnom partyju u subotu 30.05.2020. U subotu 11.07.2020. nastavljamo sa nizom 80's Partyja, najdugovječnijeg i najboljeg partija posvećenog popularnoj glazbi iz „zlatnih osamdesetih“ u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu koji se odvija jednom mjesečno. Ovoga puta će se u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou“ održati i plesni performance na terasi kluba gdje će zagrebačke plesne grupe Nipriy i Walde te plesačica Maya Hellfire održati svoje nastupe. Vrata kluba će se otvoriti u 20 sati a plesni show će započeti a ulaz je besplaan do ponoći nakon, a nakon ponoći će se ulaz naplačivati 20 kn. Pored toga je najavljena i akcija sniženih cijena pića među kojima će biti bambus, gemišt, pive, žestice, a u ponudi će se za ovu priliku naći i novi koktel „Blue Boogie“. U slućaju kiše se program seli u prostorije kluba.

Nakon plesnog performancea ćete na najvećem i najboljem 80's Partyju u gradu ponovo moći uživati u zvukovima osamdesetih za što će se pobrinuti Tomi Phantasma uz pomoć Robija koji će vrtiti video spotove najvećih hitova osamdesetih tj 80's classics iz sinth pop, pop, new wave scene, tj hitovi grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, Visage, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Thompson Twins, David Bowie, A Flock Of Seagulls, Morrissey, The Cure, Siouxsie & The Banshees, Killing Joke, Bronski Beat, A-ha, Alphaville, ABC, Soft Cell, Eurythmics, Black, Spandau Ballet, Camouflage, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Bangles, Cindy Lauper, Lene Lovich, Bananarama, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, Grace Jones, Duran Duran, The Police, The Smiths, The Stranglers, Pixies, Jesus & The Mary Chain, Talking Heads, Blondie, Billy Idol, The Clash, Madness, Gang Of Four, Iggy Pop, The Cult, PIL, Echo & The Bunnymen, The Sisters Of Mercy, The Mission, Joy Division, Clan Of Xymox, U2, Cabaret Voltaire, DAF, Front 242, EKV, Videosex, Denis & Denis, Xenia, Idoli, Elekrtični Orgazam, Haustor,....... a pored klasičnih osamdesetih će se vrtit i noviji bendovi koji svoju glazbu stvaraju na temeljima 80's zvuka poput Placebo, Suede, Heroes Del Silencio, Mondo Diao, Orgy, Franz Ferdinand, Interpol, Killers,….

Program će započeti u 20:00 sat, a ulaz je besplatan do ponoći nakon čega će se ulaz naplačivati 20 kn. Za one koji su zaboravili ili ne znaju, klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.
Dobrodošli!

Molimo sve posjetioce da se pridržavaju novih sigurnosnih mjera, a to su dezinfekcija ruku prilikom ulaska na terasu i u klupske prostorije te socijalna distanca od 1,5 metra od ostalih posjetitelja posebno kod naručivnja pića na šankovima 

THE MISSION
PHANTASMAGORIA
23.03.2021. utorak u 20:00
Boogaloo, Zagreb
160/180/200 kn

POTVRĐENI NOVI DATUMI ZA TURNEJU BRITANSKIH GOTH ROCK LEGENDI THE MISSION KOJI SE TREBAO ODRŽATI 01.04.2020. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU ODGOĐEN, NOVI DATUM ZA ZAGREBAČKI KONCERT JE UTORAK 23.03.2021.Britanske goth rock legende The Mission su morali svoju turneju “United European Party 2020” zbog pandemije COVID19 prekinuti nakon koncerta u Lisbonu, odradivši tek četvrtinu turneje. U sklopu te turneje su trebali nastupiti i u zagrebačkom Boogaloo Clubu u srijedu 01.04.2020.

Turneja će se ipak nastaviti i objavljeni su novi datumi turneje koja će započeti početkom ožujka iduće godine a novi datum za zagrebački concert je utorak 23.03.2021. Ulaznice za prvobitni datum će vrijediti I za novi datum, a onima kojima novi datum neće odgovarati mogu svoje ulaznice vratiti.

Ulaznice za prvonajavljeni datum će vrijediti za novi datum.Onima kojima neće odgovarati novi datum mogu kupljene ulaznice vratiti na prodajna mjesta gdje su ih kupili do 04.05.2020. Ulaznica koje su kupljene preko Entrio sustava bilo sa su kupljene online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta se za povrat novaca mora zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese. Napominjemo, povrat za Entrio ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

The Mission se nakon 13 godina vračaju u Zagreb i to u gotovo originalnoj postavi gdje su pored frontmena Wayne Hussyja tu i originalni basist Craig Adams i originalni gitarist Simmon Hinkler! Za Hinklera će ovo biti prvi posjet Hrvatskoj sa The Mission pa će to biti prava poslastica za The Mission fanove jer je baš ta postava snimila sve najbolje The Mission albume i obilježila njihov najbolji period. Na žalost im se zbog lošeg zdravstvenog stanja nije mogao pridružiti i originalni bubnjar Mick Brown pa je na bubnjevima, također odličan bubnjar, Mike Kelly koji u The Mission svira od 2011. godine.

Legende gothic rocka, britansku grupu The Mission osnovali su 1986. Wayne Hussy i Craig Adams nakon odlaska iz The Sisters Of Mercy. Već sa svojim prvim singlom „Garden Of Delight“ osvajaju goth i inu publiku te se sa svakim svojim idućim izdanjem sve više približavaju prvim mjestima na top listama. Iste godine The Mission potpisuju za veliku kompaniju Mercury i objavljuju svoj prvi album „Gods Own Medicine“, sa kojeg su skinuti singlovi „Stay With Me“ i „Wasteland“, album postaje klasika gothic rocka, a The Mission sve popularniji. Slijedi kompilacija ranih singlova objavljenih za nezavinu etiketu „First Chapter“ koju licencno u Jugoslaviji objavljuje diskograska kuća RTB i sa kojom The Mission učvrščuju pozicije i postaju trenutno najveći gothic rock bend na svijetu pomalo zahvaljujući trenutnom mirovanju The Sisters Of Mercy. 1988. godine sa singlom „Tower Of Strenght“, koji je skinut sa idućeg albuma „Children“, The Mission dolaze do prvih mjesta oficijalnih top lista i sviraju prvu veliku svjetsku turneju u sklopu koje su održali odličan koncert pred desetak tisuća ljudi u rasprodanoj ljubljanskoj velikoj dvorani Hali Tivoli. Slijedi još jedan uspješan album „Carved In Sand“ sa kojeg su skinuta još dva velika hita „Butterfly On The Weel“ i „Deliverence“. U sklopu svoje turneje The Mission 1990. godine dolaze po prvi puta i u Zagreb gdje su nastupili u dvorani Doma sportova. Slijedi album „Mask“ (1992) sa kojeg je skinut singl „Never Again“ i sa kojim se The Mission udaljuju od svog primarnog gotic rock zvuka što je automatski rezultiralo i lošijom prođom albuma. Sa idućem albumom "Neverland" (1995.) se The Mission vračaju gitarističom zvuku, no iako je album na nivou njihovih prvih izdanja pošto je ga objavljen za njihovu vlastitu etiketu ni taj album ne prolazi, a The Mission se odlučuju na dužu pauzu. 2001. godine se The Mission vračaju u velikom stilu sa odličnim novim albumom „Aura“ i hit singlom „Evangeline“ koji poprilično podjeća na rane The Sisters Of Mercy. Slijedi turneja u sklopu koje ponovno dolaze u Zagreb i odžavaju odličan koncert u dvorani Tvornica Kulture. 2007. The Mission objavljuju svoj osmi studijki album „God Is A Bullet“ koji nije zabilježio veći uspjeh. U sklopu promocionalne turneje 2008. The Mission po treći uta posjećuju Zagreb gdje održavaju odličan concert u zagrebačkom Boogaloo Clubu. 2013. Izlazi album “The Brighes Light” na kojem se vrača u bend originalni guitarist Simmon Hinkler i vrača u The Mission svoj prepoznatljiv zvuk gitare.

2016. godine The Mission objavljuju svoj jedanaesti studijski album “Another Fall from Grace” koji smisaono vrača zvuk ranijih The Misison pa čak i The Sisters Of Mercy iz “First Amd Last And Always” faze u kojoj su u The Sisters Of Mercy svirali Wayne i Craig I bili autori večine pjesama na tom albumu. Na tom albumu se Wayne vrača na svoju prepoznatljivu gitaru sa dvanest žica a kao gosti na albumu su nastupili prestižni glazbenici poput Martina Gorea iz Depeche Mode, Ville Valo iz grupe Him, Gary Numan, Julianne Regan iz All About Eve,…. Singl “Met-Amor-Phosis” u kojem gostuje Ville Valo postigao je veliki uspjeh I kod kritike I kod publike te je proglašen najboljim The Mission albumom nakon albuma “Curved In Sand” te povratak na stari zvuk svi pozdravljau. Tako možemo biti sigurni da će ova turneja biti jedna od najzanimljivijih nakon one 1988. kada su The Mission bili na svom vrhuncu, a pravi fanovi će napokon doživjet da vide Wayne Hussy, Craig Adama i Simmon Hinklerera zajedno na pozornici! Ako ste ikad bili The Mission fan to jednostavno ne smijete propustiti!

Kao posebni gosti će nastupiti poznati zagrebački mračnjaci Phanatasmagoria.Phantasmagorija je osnovana 1988. godine i slovi uz makedonski Mizar, a sa kojima su često i nastupali, za jedne od predvodnika tadašnje vrlo popularne dark scene na prostorima bivše Jugoslavije. Phantasmagoriji su glavni uzori The Sisters Of Mercy pa je zbog toga ovaj koncert još posebniji Phantasmagoria će za ovu priliku pripremiti posebnu set listu sastvaljenu iz večinom pjesama iz rane faze a kao posebni gosti će nastupiti originalni bubnjar Siniša Banović koji sada živi u Amsterdamu i svira u kultnom post punk bandu Fisherz Z te originalni guitarist i autor večine ranijih pjesamam Phantasmagorije Robert Gelo.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica iznosi 160 kn do 05.10.2020., nakon ćega će ulaznice koštati 180 kn, te 200 kn na dan koncerta. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo Caffe Bar (pon - pet 10:00 – 16:00), Ulica grada Vukovara 68, Rockmark - Berislavićeva 13, Dirty Old Shop - Tratinska 18, Kloto - Masarykova 14, Octopus Piercing & Tatto - Gundulićeva 31, DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA - Splitska 2a. Eventim sustav - www.eventim.hr, Entrio sustav – www.entrio.hr

U ponudi su i posebne VIP ulaznice koje se mogu kupiti samo preko oficijalne The Mission web stranice www.themissionuk.com/wp/ sa kojom će se moći prisustvovovati tonskoj probi, družiti sa članovima grupe, dobiti majicu, slikati sa članovima grupe, dobiti poster sa autogramima,……detalji na https://themission.bigcartel.com/?fbclid=IwAR1O1MYxh5pUk9EST0NT- mkgBcSzloV4w4gpkCFyavjGAJP0wgFEEiqBYXw. VIP ulaznica ne uključuje ulaz na koncert!

FB event: https://www.facebook.com/events/936996320006608/

The Mission:

https://www.facebook.com/themissionuk/

http://www.themissionuk.com/wp/

Phantasmagoria:

https://www.facebook.com/phantasmagoria93/

 

©TWILIGHT MAG; www.twilight-mag.net / 2003-2012 / tomi@twilight-mag.net / Contact: +385(0)98 194 8253 / alex@twilight-mag.net / Contact: +385(0)95 881 4200