TWILIGHT MAG WEBZINE: TWILIGHT NEWS / LIVE REVIEWS / PHOTO GALLERY / BOOKING AGENCY / TOUR SERVICE / PUBLIC RELATIONS / CONTACT

 
 

      
     
 

BULLET FOR MY VALENTINE
OVERPOWER
02.04.2019. / utorak / 19:30
Boogaloo, Zagreb
210/150 kn

ZAGREBAČKA GRUPA OVERPOWER ODABRANA KAO PREDGRUPA ZA ZAGREBAČKI I LJUBLJANSKI KONCERT BRITANSKIH METAL VELIKANA BULLET FOR MY VALENTINEZagrebačka metal grupa Overpower odabrna je da nastupi kao predgrupa britanskim metal velikanima Bullet For My Valentine na njihovim koncertima 01. travnja u ljubljanskoj dvorani Kino Šiška i 02. travnja u zagrebačkom Boogaloo-u.

Četvorka Overpower svoju glazbu opisuju kao vratobolno-poskočni metal, a kao svoje uzore navode grupe Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura. 2014. Godine su objavili svoj album privijenac “Greatness Within”. Od tada do danas su prosvirali večinu klubova u Hrvatskoj kao i u susjednim državama. Trenutno završavaju material za novi album koji dio materijala sviraju već neko vrijeme uživo.

Svjetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine u gradiću Bridgent u Walesu I nastupiti će po prvi put u Hrvatskoj. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji. Bullet For My Valentine dobitinici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine za redom, najbolji singlovi (Kerrang!)... Pored novinara i obožavatelja su čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su Iron Maiden i Metallica, osobno odabrali Bullet For My Valentine kao svoje goste na njihovim turnejama.

Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, se koncert neće premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice!

Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 210 kn na slijedećim mjestima: Boogaloo (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a, Eventim – www.eventim.hr. Na dan koncerta će ulaznice koštati 250 kn.

FB event: https://www.facebook.com/events/1220672768101548/
www.bulletformyvalentine.com
https://www.facebook.com/overpowerband
Overpower – “Deceiver”
https://www.youtube.com/watch?v=lCiI6isVwU8

 

80'S PARTY by Tomi Phantasma
DENIS & DENIS
MEMORIES CAN'T WAIT
29.03.2019. / petak / 21:00
Boogaloo, Zagreb
50/60 kn

DENIS & DENIS NASTUPAJU NA VELIKOM 80'S PARTYJU U SUBOTU 29. OŽUJKA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBUU subotu 29. ožujka će u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu na največem i najboljem 80's Partyju u gradu nastupiti riječke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom! Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena",... Sada ćemo imati priliku i uživo tulumariti na njihove zarazne bezvremenske elektro pop hitove. Pored Denis & Denis će kao uvod u ovaj veliki 80's Party nastupiti zagrebačka grupa Memories Can't Wait koja će odsvirat presjek 80's klasika popu „Hart Of Glass“ od Blondie, „Walking Like Egiptians“ od Bangles, „Never Let Me Down“ od Depeche mode,....... Prije i nakon koncerta će Tomi Phantasma i Schultz vrtiti video spotove 80's hitova na velikom platnu pa ćete i nakon koncerta moći plesati i gledati spotove grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, David Bowie, A-ha, Alphaville, Soft Cell, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Kim Wilde, INXS, Midnight Oil, The Cure, Duran Duran, Video Sex, Denis & Denis, The Police, Xenia, Film, The Smiths, The Stranglers, Bronski Beat, Talking Heads, ABC, Blondie, Billy Idol, Haustor, Gang Of Four, EKV, Iggy Pop, Visage, The Sisters Of Mercy, Joy Division, A Flock Of Seagulls, U2, Queen, Grace Jones,.....

Program će započeti u 21 sat, a cijena ulaznica iznosi 50 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta. Za one koji su zaboravili ili ne znaju klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.


 

DARK SIDE by Tomi Phantasma
The Cure night
PURECURE
+ GHOSTI
13.04.2019. / subota / 21:00
Route 66, Paromlinska 47, Zagreb
0 kn

NOVI DARK SIDE PARTY U SUBOTU 13. TRAVNJA POSVEČEN GRUPI THE CURE UZ KONCERT GRUPA PURECURE I + GHOSTI U ZAGREBAČKOM ROUTE 66U subotu 13. travnja će se u zagrebačkom popularnom klubu Route 66 održati novi Dark Side party pod vodstvom Tomija Phantasme. Party će biti posvećen jednoj od največih svjetskih rock grupa i miljenika darkerske publike, The Cure i to u susret njihovom skorašnjem nastupu na InMusic festivalu koji će se održati od 24. do 26. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun. To će biti ujedno i prvi nastup grupe The Cure u Hrvatskoj. The Cure su svoj put započeli 1976. godine u punk i post punk sceni, zatim postali kultna dark/gothic legenda, da bi na kraju postali jedna od največih svjetskih pop rock grupa. Glavna karika cijele priče je pjevač, gitarist i autor većine pjesama Robert Smith koji je postao ujedno i ikona u darkerskoj sceni. Njihove pjesme poput „Boys Don't Cry“, „A Forest“, „In Between Days“, „Lullaby“, „Just Like Heaven“, „Lovesong“, „Friday I'm In Love“,..... su postali internacionalni hitovi koji se i dandanas svakodnevno vrte na radio postajama širom zemaljske kugle kao što su prisutni na plesnim podijima na mnogim partija.

Program će započeti u 21 sat sa video projekcijom koncerta „In Orange“ na velikom platnu, a kojeg su The Cure snimili 1986. godine u rimskom kazalištu Théâtre antique d'Orange u Francuskoj. Slijedi koncert zagrebačke grupe PureCure koji izvode pjesme grupe The Cure u svojim originalnim verzijama sa dvije bas gitare i ženskim vokalom, a nakon njih će grupa + Ghosti izvest još nekoliko darkrskih klasika također sa dvije bas gitare u postavi. Nakon koncerta slijedi darkerska veselica gdje će Tomi Phantasma i Scultz vrtit audio i videose grupa poput Bauhaus, Joy Division, Siouxsie & The Banshees, The Sisters Of Mercy The Mission, Clan Of Xymox, Christian Death, Killing Joke, Virgin Prunes, Mizar, EKV, Echo & The Bunnymen, The Smiths, Violent Femmes, Nick Cave, Jesus & Mary Chain, The Cramps, Depeche Mode, Simple Minds, Roseta Stone, Heroes Del Silencio, The 69 Eyes, Placebo, London After Midnight, White Lies, Love Amongst Ruin,...

Program započinje u 21 sat a ulaz je besplatan! Dobrodošli!


 

FUL KUL BUVLJAK
23.03.2019. / subota / 11:00 – 18:00
Boogaloo, Zagreb
ulaz besplatan

FUL KUL BUVLJAK SE VRAĆA U ZAGREBAČKI BOOGALOO U SUBOTU 23. OŽUJKAZbog velikog interesa ponovo je pokrenut nekad popularan Ful Kul Buvljak koji se ugasio prije sedam godina kada se zatvorio i poznati zagrebački Boogaloo Club. Sada kada Boogaloo radi punom parom vrijeme je da opet oživi i jedan od najvećih buvljaka u gradu. Prvi u nizu Ful Kul Buvljaka održat će se u subotu 23. ožujka 2019. godine s početkom u 11 sati, a planirano je da će se održavati jednom mjesečno.

Radi o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji raznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati pozvani su da nam se pridruže 23. ožujka na platou Boogalooa u subotu 23. ožujka s početkom u 11 sati. Ulaz za posjetitelje je besplatan.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo i dobru glazbu u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i prigodan glazbeno plesni program.

Za one koji ne znaju Boogaloo Club nalazi se na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com.

U prijavi molimo napisati:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis tj. popis artikala koje želite prodavati/izlagati. poželnje fotografije
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova donosite, tj koliko stolova/mjesta vam treba

Cijena kotizacije iznosi:
- za prodavanje uz svoj donešeni jedan stol/mjesto – 20 kn
- za prodavanje uz svoja donešena 2 stola/mjesta – 30 kn
- za prodavanje sa upotrebom našeg stola – 30 kn
- za prodavanje sa upotrebom 2 naša stola/mjesta – 50 kn

Veličina stola je 125 x 80 cm.
Kotizacija se plača prilikom dolaska na buvljak.
Detaljne upute ćete dobiti u mailu sa potvrdom o učestvovanju na buvljaku.
Radujemo se vašem dolasku, vaš Ful Kul Buvljak tim.

FB event: https://www.facebook.com/events/311355006191376/

FB grupa: https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX

 

BULLET FOR MY VALENTINE
02.04.2019. / utorak / 20:00
Boogaloo, Ul. Grada Vukovara 68, Zagreb
170/210/240 kn

BULLET FOR MY VALENTINE; TRENUTNO JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH METAL BANDOVA NA SVIJETU PO PRVI PUTA DOLAZI U HRVATSKU 02. TRAVNJA U ZAGREBAČKI BOOGALOO PREDSTAVITI SVOJ NOVI ALBUM “GRAVITY”POČETAK PRODAJE ULAZNICA U PETAK 01. TRAVNJA 2019. / AKCIJA: PRVIH 200 ULAZNICA 170 KN

Svjetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine iz Velike Britanije nastupiti će po prvi put u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Boogaloo Clubu, u utorak 02. Travnja!

Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine u gradiću Bridgent u Walesu pod imenom Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promijenili u Bullet For My Valentine. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.

Bullet For My Valentine dobitinici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine za redom, najbolji singlovi (Kerrang!)... Pored novinara i obožavatelja su čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su Iron Maiden i Metallica, osobno odabrali Bullet For My Valentine kao svoje goste na njihovim turnejama.

Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, se koncert neće premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice!

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a ulaznice se mogu kupiti po akcijskoj cijeni od 170 kn prvih dvijesto ulaznica dok će nakon toga ulaznice koštati 210 kn a mogu se kupiti na slijedećim mjestima: Boogaloo Club (10 – 16 sati) – Ulica garda Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 18, Octopus Piercing & Tatto Shop – Gundulićeva 31, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a, Eventim – www.eventim.hr. Na dan koncerta će ulaznice koštati 240 kn.

 

THE SHOW MUST GO ON
THE WORLD'S GREATEST QUEEN SHOW
The Bohemians sa simfonijskim orkestrom i zborom
06.04.2019. subota u 20:00
Boćarski dom, Prisavlje 2, Zagreb
190/210 kn

KONCERTNI SPEKTAKL „THE SHOW MUST GO ON – THE WORLD'S GREATEST QUEEN SHOW“ U ZAGREBU MIJENJA DATUM SA PRVOBITNOG 4. TRAVNJA ČETVRTAK NA NOVI 6. TRAVNJA SUBOTA''The Show Must Go On – The World's Greatest Queen Show'' – nezaboravni rock spektakl sa simfonijskim orkestrom i zborom u sjećanje na Freddie Mercuryja koji se trebao prvobitno održati u četvrtak 04. travnja 2019. u zagrebačkom Boćarskom domu prebačen je zbog mnogih upita publike da se koncert održi vikendom i rasprodanog koncerta u Ljubljani, pa će se tako dodatni koncert u Ljubljani održaiti 04. travnja, a u Zagrebu je koncert prebačen na subotu 06. travnja. Sve ulaznice kupljene za prvobitni datum vrijediti će i za novi datum. U slućaju da publici ne odgovara novi datum se ulaznice mogu vratiti na prodajno mjesto gdje su i kupljene. Ulaznioce se mogu vratiti u roku od mjesec dana od današnjeg datuma. Kupci koji su ulaznice kupili putem Eventim web stranice povrat sredstava mogu zatražiti na info@eventim.hr. Povrat sredstava se vrši na terećenu karticu.

Pored toga su u prodaju puštene dodatne ulaznice za sjedeća mjesta na balkonu koje se mogu kupiti samo preko Eventim sustava i limitirane su na dvijesto komada.

Čaroliju grupe Queen i fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercurya izvodi međunarodno priznata Queen tribute grupa The Bohemians u pratnji dvadest i pet članskog simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom svjetski poznatog dirigenta Piotra Oleksiaka (dirigirao je puno koncertata, kazališnih predstava i mjuzikala „Evita“, „Jesus Christ Superstar“, „Scrooge“, „From the Life of Musical Tailors“, „Fantom from opera“,.....), zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka.

Početak koncerta najavljen je za 20 sati a ulaznice se po cijeni od 190 kn u pretprodaji mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Rockmark – Berislavićeva 13. U Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A, Eventim sistem www.eventim.hr. Na dan koncerta će ulaznice koštati 210 kn.

FB event: https://www.facebook.com/events/791728787826482/

Akreditacije i info:
Tomi Edvard Šega
tomi@mhconcerts.com 

ANNIHILATOR
"A Tour For Demented 2018"
10.11.2019. nedelja u 19:30
Boogaloo, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb
150/170 kn

NOVI DATUM ZA KONCERT KANADSKIH METAL LEGENDI ANNIHILATOR U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU JE 10. STUDENI 2019.Koncert kanadskih metal legendi Annihilator koji je bio najavljen za 11. studenog ove godine pomaknut je za 10. studenog iduće godine. Ulaznice kupljene za prvi datum će vrijediti za novi datum. Ulaznice se mogu vratiti isključivo na mjesta gdje su kupljene najkasnije do 11. studenog ove godine, tj dana kada se koncert trebao održati.

U nedjelju 10. studenoga 2019. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje „A Tour For The Demented 2019“ na kojoj promoviraju svoj posljedni album „For the Demented“.

Annihilator su osnovani 1984. godineod strane pjevača, gitarista, basista, tekstopisca, inženjera, producenta, miksera i masteringa inženjera Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore "Big 4" kanadskog thrash metala.

Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator „Alice in Hell“ (1989) i „Never, Neverland“ (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, „ Set the World on Fire“ (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album „For the Demented“ objavljen je 3. studenog 2017.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25. RIJEKA: Dallas Music Shop - Splitska 2A, OSIJEK - Rock Shop Stress - Strossmayerova 7. Online: On Parole - http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem, www.eventim.hr
 

©TWILIGHT MAG; www.twilight-mag.net / 2003-2012 / tomi@twilight-mag.net / Contact: +385(0)98 194 8253 / alex@twilight-mag.net / Contact: +385(0)95 881 4200