TWILIGHT MAG WEBZINE: TWILIGHT NEWS / LIVE REVIEWS / PHOTO GALLERY / BOOKING AGENCY / TOUR SERVICE / PUBLIC RELATIONS / CONTACT

 
 

      
     
 

DARK SIDE by Tomi Phantasma
Live: PURECURE i +GHOSTI
07.07.2019. / nedjelja / 21:00
Route 66, Zagreb
Ulaz besplatan

NOVI DARK SIDE PARTY PARTY U NEDJELJU 07. SRPNJA POVODOM PROSLAVE ROĐENDANA ALANA MANCEA, BASISTE PHANTASMAGORIJE I PURECURE UZ KONCERT GRUPA PURECURE I +GHOSTI U ZAGREBAČKOM KLUBU ROUTE 66U nedjelju 07. srpnja će se u zagrebačkom popularnom klubu Route 66 održati novi Dark Side party party pod vodstvom Tomija Phantasme. Povod partyja je proslava rođendana Alana Mancea, basiste grupa Phantasmagoria i pureCURE.

Program će započeti u 21 sat uz koncert zagrebačkie grupe pureCURE koji izvode pjesme lregendarnih darkera The Cure u svojim originalnim verzijama sa dvije bas gitare i ženskim vokalom, a nakon njih će grupa +Ghosti izvesti još nekoliko darkerskih klasika također sa dvije bas gitare u postavi. Nakon koncerta slijedi Dark Side party na kojem će nam Tomi Phantasma vrtiti darkerske hitove tj grupe poput The Sisters Of Mercy, The Cure, Joy Division, Killing Joke, Fields Of The Nephilim, Bauhaus, Virgin Prunes, Sex Gang Children, Mizar, Laibach, Borghesia, The Stooges, Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, Ultravox, OMD, David Bowie, A Flock Of Seagulls, Lene Lovich, The Smiths, The Stranglers, Talking Heads, Morrissey, Blondie, Billy Idol, Gang Of Four, Iggy Pop, The Cult, PIL, Siouxsie & The Banshees, Clan Of Xymox, EKV, Heroes Del Silencio, Placebo, Pixies, Nick Cave, The Damned, Interpol, Orgy, She Past Away, White Lies, Marilyn Manson, Paradise Lost,…..

Vrata se otvaraju u 20 sati a ulaz je besplatan
 

FUL KUL BUVLJAK
13.07.2019. / subota / 11:00 – 18:00
Boogaloo, Zagreb
Ulaz besplatan

NOVI FUL KUL BUVLJAK, JEDAN OD NAJBOLJIH BUVLJAKA U GRADU U SUBOTU 13. SRPNJA, POSLJEDNJI U OVOJ SEZONI PRED LJETNU PAUZU, U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOONakon vrlo uspješna četri u nizu i novoj sezoni Ful Kul Buvljaka slijedi novi koji će se održati u subotu 13. srpnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo, tj. platou ispred kluba. To je će ujedni biti I posljednji u ovoj sezoni pred ljetnu pauzu. Odaziv izlagača je do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ispalo je da Ful Kul buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da su neki ljudi dolazili samo na druženje i uživanje u suncu, piću na terasi kluba i glazbi koju je vrtio DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.

Radi se o velikom jednodnevnom događaju koncipiranom na prodaji i zamjeni raznih zanimljivih stvari. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju, a žele to prodati ili mijenjati pozvani su da nam se pridruže 13. srpnja na platou Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosači zvuka i slike, postera, stripova, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije. U tom prostoru će također biti i štandova s ostalom robom po želji izlagača.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi, a pored svega toga očekuje vas i DJ program gdje će Tomi Phantasma puštati 80’s glazbu na terasi kluba.

Ful Kul buvljak se planira održavati na mjesečnoj bazi, otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz je besplatan za posjetitelje.
Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.
Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije.

Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 08. srpnja ili popunjenja mjesta.
Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom, a potrebni su sljedeći podaci:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis artikala koje želite prodavati/izlagati (poželjno par fotografija)
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova/štendera donosite, tj. koliko mjesta vam treba
Veličina jednog mjesta je 150 cm
Veličina naših stolova je 125 x 80 cm

Cijena kotizacije iznosi:
(na žalost smo morali minimalno poskupiti zbog pokrivanja troškova održavanja buvljaka)
PAKET A - 0
- 1 mjesto uz svoj donešeni jedan stol/štender = 20 kn
PAKET A - 1
- 1 mjesto s upotrebom 1 našeg stola = 40 kn
PAKET B - 0
- 2 mjesta uz donešena 2 svoja stola/štendera = 30 kn
PAKET B - 1
- 2 mjesta s upotrebom 1 našeg stola = 50 kn
PAKET B - 2
- 2 mjesta s upotrebom 2 naša stola = 70 kn
PAKET C - 0
- 3 mjesta = 40 kn
PAKET C - 1
- 3 mjesta s upotrebom 1 našeg stola = 60 kn
PAKET C - 2
- 3 mjesta s upotrebom 2 naša stola = 80 kn
PAKET C - 3
- 3 mjesta s upotrebom 3 naša stola = 100 kn
PAKET D - 0
- 4 mjesta = 50 kn
PAKET D - 1
- 4 mjesta s upotrebom 1 našeg stola = 70 kn
PAKET D - 2
- 4 mjesta s upotrebom 2 naša stola = 90 kn
PAKET D - 3
- 4 mjesta s upotrebom 3 naša stola = 110 kn
PAKET D - 4
- 4 mjesta s upotrebom 4 naša stola = 130 kn

Kotizacija se plaća prilikom dolaska na buvljak.
Detaljne upute dobit će te u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.Radujemo se vašem dolasku!

U slučaju kiše se Ful Kul Buvljak seli u veliku i malu dvoranu Boogaloo Cluba!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

FB event:
https://www.facebook.com/events/348999682477903/

FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX 

SHE PAST AWAY
PHANTASMAGORIA
+ 80’S PARTY
05.10.2019. / subota / 20:00
Boogaloo, Zagreb
70/90/110 kn

NEO DARK ATRAKCIJA SHE PAST AWAY IZ TURSKE PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ UZ GOSTE ZAGREBAČKU PHANTASMAGORIJU U SUBOTU 05. LISTOPADA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU. NAKON KONCERTA OD PONOĆI SLIJEDI 80’S PARTYJedan od trenutno vodećih i najaktivnijih neo-dark, darkwave, post-punk bendova, turski She Past Away dolaze po prvi puta u Hrvatsku gdje će u subotu 05. listopada nastupiti uz goste, zagrebačke old school darkere Phantasmagoria u popularnom zagrebačkom Boogaloo Clubu!

She Past Away su dvojac koji čine pjevač i gitarist Volkan Caner i basist Idris Akbulut, dolaze iz turskog grada Bursa i nakon vrlo kratkog vremena postali su pravi hit širom svijeta, prvenstveno zahvaljujući svom svepopularnijom minimalstičkom glazbenom stilu. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi su okarakteriziani kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, darkwave, post punk i fanova sličnih i srodnih pravaca. Zanimljivo je da pored old school darkera She Past Away imaju jako puno mladih fanova koji ne dolaze iz tih subklulturnih grupa već su podanici novog mimimalističkog stila glazbe gdje su grupe uglavno dvojac ili čak solo izvođaći te večina njih upotrebljva samo ritam mašine i klavijature. She Past Away pored ritam mašina i ekeltronike sviraju uživo gitaru i bas gitaru, a kada bi ih trebalo glazbeno opisati bi se to moglo kao spoj rane faze grupe The Cure iz doba albuma “Seventeen Seconds” i “Faith” ali sa dodatkom elektronike te pretežno specifičnim darkerskim niskim vokalom.

31. svibnja objavili su svoj treći studiski album "Disko Anksiyete" sa kojim su se približili komercijanijem zvuku koji bismo mogli usporediti sa onime što su u osamdesetima radili New Order tako da ima se može proreči još veča popularnost ako vjerujemo vrlo dobrim novinarskim kritikama novog albuma.

Kao posebni gosti će na koncertima u Ljubljani i Zagrebu nastupiti zagrebački old school darkeri koji su nedavno briljirali svojim nastupom ispred darkerskih legendi The Cure na zagrebačkom festivalu INmusic. Za ovu priliku je Phantasmagoria pripremila posebnu set listu sa ritam mašinom i to sve povodom obilježavanja tridesete godišnjice benda i u susret objavljivanja “best of “ albuma za Dallas Records koji bi trebao izaći do kraja godine pa će se tako zvukovno vratiti u svoje najranije darkerske godine kada su svirali sa ritam mašinom i snimili neke od svojih najboljih pjesama.

Početak koncerta najavljen je za 21 sat a cijena ulaznice iznosi 70 kn do 02. rujna, od 03. rujna će ulaznice koštati 90 kn, te 110 kn na dan koncerta. Pretpordajna mjesta: Boogaloo Club (radni dan od 10 do 16 sati) – Ulica grad aVukovara 68, , Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing & Tatto Studio, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Rockmark – Berislavićeva 13, Dallas Music Shop Rijeka – Slitska 2a, Entrio – www.entrio.hr, Eventim – www.eventim.hr.

Nakon koncerta od ponoći će se nastaviti 80’s Party by Tomi Phantasma na kojem će posjetioci koncerta slobodno moći ostati dok će za one koji će htjeti doći samo na 80’s Party ulaznica koštati 20 kn.

SHE PAST AWAY
https://www.facebook.com/shepastaway
https://shepastawayofficial.bandcamp.com/

PHANTASMAGORIA
https://www.facebook.com/phantasmagoria93/

FB event:
https://www.facebook.com/events/2366041196950320/
 

ANNIHILATOR
"A Tour For Demented 2018"
10.11.2019. nedelja u 19:30
Boogaloo, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb
150/170 kn

NOVI DATUM ZA KONCERT KANADSKIH METAL LEGENDI ANNIHILATOR U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU JE 10. STUDENI 2019.Koncert kanadskih metal legendi Annihilator koji je bio najavljen za 11. studenog ove godine pomaknut je za 10. studenog iduće godine. Ulaznice kupljene za prvi datum će vrijediti za novi datum. Ulaznice se mogu vratiti isključivo na mjesta gdje su kupljene najkasnije do 11. studenog ove godine, tj dana kada se koncert trebao održati.

U nedjelju 10. studenoga 2019. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje „A Tour For The Demented 2019“ na kojoj promoviraju svoj posljedni album „For the Demented“.

Annihilator su osnovani 1984. godineod strane pjevača, gitarista, basista, tekstopisca, inženjera, producenta, miksera i masteringa inženjera Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore "Big 4" kanadskog thrash metala.

Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator „Alice in Hell“ (1989) i „Never, Neverland“ (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, „ Set the World on Fire“ (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album „For the Demented“ objavljen je 3. studenog 2017.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25. RIJEKA: Dallas Music Shop - Splitska 2A, OSIJEK - Rock Shop Stress - Strossmayerova 7. Online: On Parole - http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem, www.eventim.hr
 

©TWILIGHT MAG; www.twilight-mag.net / 2003-2012 / tomi@twilight-mag.net / Contact: +385(0)98 194 8253 / alex@twilight-mag.net / Contact: +385(0)95 881 4200