TWILIGHT MAG WEBZINE: TWILIGHT NEWS / LIVE REVIEWS / PHOTO GALLERY / BOOKING AGENCY / TOUR SERVICE / PUBLIC RELATIONS / CONTACT

 
 

      
     
 

FUL KUL BUVLJAK
14.09.2019. / subota / 11:00 - 18:00
Boogaloo, Zagreb
Ulaz besplatan

NOVI FUL KUL BUVLJAK U SUBOTU 14. RUJNA U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO OTVARA NOVU SEZONU 2019/2020Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj se Ful Kul Buvljak, jedan od najboljih buvljaka u gradu a i šire, vratio nakon nekoliko godine pause u popupularni zagrebački klub Boogaloo slijedi otvaranje nove sezone 2019/2020, tj prvi buvljak u novoj sezoni koji će se održati u subotu 14. rujna. Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani kluba Boogaloo.Ispalo je da Ful Kul buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da su neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju je vrti DJ Tomi Phanatasma na platou kluba. Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih fora modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže 14. runja na platou Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj se dvorani kluba održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosači zvuka i slike, postera, stripova, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka - mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Ful Kul buvljak se otvara se u 11:00 sati i traje do 18:00 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu
buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu I u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka 09. runja ili popunjenja mjesta.


Prijavu za izlaganje dobit će te e-mailom, a potrebni su sljedeći podaci:
- ime i prezime
- umjetničko ime ili naziv firme, grupe, dućana
- opis artikala koje želite prodavati/izlagati (poželjno par fotografija)
- da li donosite svoj stol ili trebate stol za izlaganje
- koliko stolova/štendera donosite, tj. koliko mjesta vam treba
Veličina jednog mjesta je 150 cm
Veličina naših stolova je 125 x 80 cm
U ponudi imamo i ograničen broj večih stolova dimenzija 200 x 100 cm koji su namijenjeni prodavačima težih predmeta tj. gramofonskih ploča i slično.

Cijena kotizacije iznosi:
1 stol 125 x 80 cm (+ mjesto) = 40 kn
1 stol 200 x 100 cm (+ mjesto) = 70 kn (limitiran broj prvenstveno namijeni stolovi za teže predmete tj gramofonske ploče u maloj dvorani Boogaloo Cluba)
1 mjesto bez stola 150 cm = 20 kn

Kotizacija se plaća prilikom dolaska na buvljak.
Detaljne upute ćete dobiti u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.
U slučaju kiše se Ful Kul Buvljak seli u veliku i malu dvoranu Boogaloo Cluba!
Molimo da sherate event na svoje stranice na Facebooku i pozovete na event svoje prijatelje kako bi na buvljak došlo što više ljudi, a što je svima nama u cilju.
Radujemo se vašem dolasku!
Vaš Ful Kul Buvljak tim

FB event:
https://www.facebook.com/events/348999682477903/
FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX


 

RATOS DE PORAO
NUCLEAR
DEAFNESS BY NOISE
CC
24.09.2019. / utorak / 20:00
Boogaloo, Zagreb
70/90/110 kn

CROSSOVER LEGENDE RATOS DE PORAO IZ BRAZILA DOLAZE 24. RUJNA U ZAGREBAČKI BOOGALOO SA ČILEANSKIM TRASH METALCIMA NUCLEARBrazilske crossover legende Ratos De Porao, bend koji je bio i ostao inspiracija mnogim metal, punk i hardcore bendovima vraća se u Zagreb, ovoga puta u sklopu svoje najnovije evropske turneje. Koncert će se održati u utorak 24. rujna u zagrebačkom popularnom Boogaloo Clubu.

Ratos De Porao su osnovani 1981. godine u Sao Paulu u Brazilu gdje su u to vrijeme bili dio punk scene s bendovima poput Colera, Olho Seco, Armageddon, Inocentes, Garotos Podres, Lobotomia,… 1983. godine su Ratos De Porao objavili svoj prvi album „Crucificados Pelo Sistema“ koji je prvi hard core punk album snimljen u Južnoj Americi i slovi za klasik te scene. Ratos De Porao su jedan od rijetkih bendova koji nakon gotovo 40 godina karijerei dalje jednako aktivni, snimili su preko deset albuma i odsvirali pozamašan broj turneja po Južnoj Americi i Europi. Zbog svojeg crossover stila su Ratos De Porao utjecali na mnoge žanrove pa ih tako navode za svoje uzore i štuju mnogi punk, hard core, metal i ini bandovi.

Ratosi su u svojoj dugoj karijeri aktivno protresali scenu i uvijek se beskompromisno držali svojih buntovničkih stavova i gajili unikatan crossover zvuk čija snaga nije opala ni danas i u čiju kvalitetu su se kleli mnogi, pa čak i kultna Sepultura čiji članovi nastanak svog benda usko vezuju za fascinaciju koju su gajili prema Ratos de Porao.

Ratos De Porao kao specijalne goste na ovoj turneji dovode sve popularniji thrash metal bend Nuclear iz Čilea koji su sa svojim dinamičnim i direktnim stilom privukli veliku pažnju kako fanova tako i medija. Njihov je poslednji studijski album „Formula of Anarchy“ koji su objavili Candlelight Records naišao na odlične kritike širom svijeta.

Kao local support će nastupiti samoborske hard core legende Deafness By Noise osnovani 1991. godine. Pet godina kasnije objavljuju prvi studijski album „Never Give Up The Struggle“. Danas Deafness By Noise objavljuju albume za strane izdavaće, sviraju turneje po Europi, a također su veliki štovatelji Ratosa. Ka prvi će nastupiti zagrebačke mlade snage hc punka CC sa ženskim vokalom. Do sada su objavili EP „Wasteland“ i album „Prisoner Of state“.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati a cijena ulaznica iznosi 70 kn do 02. rujna, 90 kn od 03. rujna i 110 kn na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: Boogaloo Caffe Bar – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Dallas Music Shop - Rijeka - Splitska 2a, Entrio – www.entrio.hr, Eventim – www.eventim.hr.

RATOS DE PORAO
www.rdpeido.com.br/
www.facebook.com/RatosdePoraoOficial/

NUCLEAR
www.Nuclear.cl
www.facebook.com/Nuclearcl

DEAFNESS BY NOISE
www.youtube.com/watch?v=vWsxSNgfKv8DEAFNESS BY NOISE
https://www.facebook.com/deafnessbynoise/
https://www.youtube.com/watch?v=e1Qx1-WxRB0

CC
https://cchcpunk.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/watch?v=gbHPCicon1M
 

SHE PAST AWAY
PHANTASMAGORIA
+ 80’S PARTY
05.10.2019. / subota / 20:00
Boogaloo, Zagreb
70/90/110 kn

NEO DARK ATRAKCIJA SHE PAST AWAY IZ TURSKE PO PRVI PUTA U HRVATSKOJ UZ GOSTE ZAGREBAČKU PHANTASMAGORIJU U SUBOTU 05. LISTOPADA U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU. NAKON KONCERTA OD PONOĆI SLIJEDI 80’S PARTYJedan od trenutno vodećih i najaktivnijih neo-dark, darkwave, post-punk bendova, turski She Past Away dolaze po prvi puta u Hrvatsku gdje će u subotu 05. listopada nastupiti uz goste, zagrebačke old school darkere Phantasmagoria u popularnom zagrebačkom Boogaloo Clubu!

She Past Away su dvojac koji čine pjevač i gitarist Volkan Caner i basist Idris Akbulut, dolaze iz turskog grada Bursa i nakon vrlo kratkog vremena postali su pravi hit širom svijeta, prvenstveno zahvaljujući svom svepopularnijom minimalstičkom glazbenom stilu. Njihovi, pretežno rasprodati nastupi su okarakteriziani kao prava poslastica za sve ljubitelje dark, goth, new wave, darkwave, post punk i fanova sličnih i srodnih pravaca. Zanimljivo je da pored old school darkera She Past Away imaju jako puno mladih fanova koji ne dolaze iz tih subklulturnih grupa već su podanici novog mimimalističkog stila glazbe gdje su grupe uglavno dvojac ili čak solo izvođaći te večina njih upotrebljva samo ritam mašine i klavijature. She Past Away pored ritam mašina i ekeltronike sviraju uživo gitaru i bas gitaru, a kada bi ih trebalo glazbeno opisati bi se to moglo kao spoj rane faze grupe The Cure iz doba albuma “Seventeen Seconds” i “Faith” ali sa dodatkom elektronike te pretežno specifičnim darkerskim niskim vokalom.

31. svibnja objavili su svoj treći studiski album "Disko Anksiyete" sa kojim su se približili komercijanijem zvuku koji bismo mogli usporediti sa onime što su u osamdesetima radili New Order tako da ima se može proreči još veča popularnost ako vjerujemo vrlo dobrim novinarskim kritikama novog albuma.

Kao posebni gosti će na koncertima u Ljubljani i Zagrebu nastupiti zagrebački old school darkeri koji su nedavno briljirali svojim nastupom ispred darkerskih legendi The Cure na zagrebačkom festivalu INmusic. Za ovu priliku je Phantasmagoria pripremila posebnu set listu sa ritam mašinom i to sve povodom obilježavanja tridesete godišnjice benda i u susret objavljivanja “best of “ albuma za Dallas Records koji bi trebao izaći do kraja godine pa će se tako zvukovno vratiti u svoje najranije darkerske godine kada su svirali sa ritam mašinom i snimili neke od svojih najboljih pjesama.

Početak koncerta najavljen je za 21 sat a cijena ulaznice iznosi 70 kn do 02. rujna, od 03. rujna će ulaznice koštati 90 kn, te 110 kn na dan koncerta. Pretpordajna mjesta: Boogaloo Club (radni dan od 10 do 16 sati) – Ulica grad aVukovara 68, , Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing & Tatto Studio, Valhalla Beer Bar – Radićeva 25, Rockmark – Berislavićeva 13, Dallas Music Shop Rijeka – Slitska 2a, Entrio – www.entrio.hr, Eventim – www.eventim.hr.

Nakon koncerta od ponoći će se nastaviti 80’s Party by Tomi Phantasma na kojem će posjetioci koncerta slobodno moći ostati dok će za one koji će htjeti doći samo na 80’s Party ulaznica koštati 20 kn.

SHE PAST AWAY
https://www.facebook.com/shepastaway
https://shepastawayofficial.bandcamp.com/

PHANTASMAGORIA
https://www.facebook.com/phantasmagoria93/

FB event:
https://www.facebook.com/events/2366041196950320/
 

ANNIHILATOR
"A Tour For Demented 2018"
10.11.2019. nedelja u 19:30
Boogaloo, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb
150/170 kn

NOVI DATUM ZA KONCERT KANADSKIH METAL LEGENDI ANNIHILATOR U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU JE 10. STUDENI 2019.Koncert kanadskih metal legendi Annihilator koji je bio najavljen za 11. studenog ove godine pomaknut je za 10. studenog iduće godine. Ulaznice kupljene za prvi datum će vrijediti za novi datum. Ulaznice se mogu vratiti isključivo na mjesta gdje su kupljene najkasnije do 11. studenog ove godine, tj dana kada se koncert trebao održati.

U nedjelju 10. studenoga 2019. u zagrebački Boogaloo dolaze kanadske thrash metal legende Annihilator u sklopu svoje turneje „A Tour For The Demented 2019“ na kojoj promoviraju svoj posljedni album „For the Demented“.

Annihilator su osnovani 1984. godineod strane pjevača, gitarista, basista, tekstopisca, inženjera, producenta, miksera i masteringa inženjera Jeffa Watersa i bivšeg pjevača Johna Batesa. Slove za najkvalitetniju i najuspješniju heavy metal grupu iz Kanade, prodali su više od tri milijuna albuma širom svijeta, zanimljivo je da je većina njihove prodaje izvan domovine benda. Uz Sacrifice, Voivod i Razor, Annihilator tvore "Big 4" kanadskog thrash metala.

Annihilator su objavili šesnaest studijskih albuma i prošli kroz mnoge promjene u postavi. Waters je jedini preostali originalni član koji je ostao u bendu. Prva dva studijska albuma Annihilator „Alice in Hell“ (1989) i „Never, Neverland“ (1990) smatraju se za jedne od najboljih i najutjecajnih kanadskih heavy metal albuma. Njihovih kasniji albumi, uključujući i njihov treći, „ Set the World on Fire“ (1993) također su primili visoke pohvale od kritičara i postigli uspjeh u Europi i Japanu. Njihov posljednji studijski album „For the Demented“ objavljen je 3. studenog 2017.

Početak koncerta je najavljen u 19:30 sati, a cijena ulaznice iznosi 150 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 170 kn. Pretprodajna mjesta ZAGREB: Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68 (ulaz iz Ivana Lučića), Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Metal Beer Bar Valhalla – Radićeva 25. RIJEKA: Dallas Music Shop - Splitska 2A, OSIJEK - Rock Shop Stress - Strossmayerova 7. Online: On Parole - http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem, www.eventim.hr
 

©TWILIGHT MAG; www.twilight-mag.net / 2003-2012 / tomi@twilight-mag.net / Contact: +385(0)98 194 8253 / alex@twilight-mag.net / Contact: +385(0)95 881 4200